FőoldalAktuálisSzervezetPartnereinkMinősítésKapcsolat

Bács-Kiskun Megye - KISKUNHALAS

Szakmai vezető: Friesz Anna

Telephely:
Telefon:
Fax: 
E-mail: 
6400 Kiskunhalas, Hársfa u. 2.
+36-30-475-2961
+36-77-421-170
halas@harris.hu

Koordinátor: Horváth Lászlóné


A Harris Egészségügyi Szolgálat Kiskunhalason 1998 óta látja el az otthoni szakápolásra szoruló betegeket. Központja a városi kórház területén található.

Az otthoni szakápolást a betegek otthonában ingyenesen végezzük. Az otthoni szakápolást a beteg kezelőorvosa rendelheti el (háziorvos, szakorvos) abban az esetben, amennyiben a szakápolás kórházi ápolást helyettesíti, illetve lerövidíti. Évente kb. 20-21 orvos rendel tőlünk otthoni szakápolást.

Lehetőség van szakápolás, fizikoterápiás kezelés és gyógytorna igénybevételére, kivétel Kiskunhalas, ahol sajnos gyógytornász nem áll a betegek rendelkezésére.

Bács-Kiskun megyében 1996 -óta dolgozik a Harris szolgálat, a betegek nagy megelégedettségére. Keresik szolgálatunkat, sokszor más szolgáltató ellenében is minket várnak.

Kiskunhalason fordult elő, hogy a beteg kérésére a háziorvos a MEP-hez fordult, hogy betegét mi láthassuk el, de kerestek már meg bennünket úgy is, hogy weblapunkat olvasva tanácsot és segítséget kértek a beteg ellátásában. Jó kapcsolat van a területi szociális hálózatokkal, együtt jobban tudjuk szolgálni a betegellátást.

Tevékenységek

  • Otthoni szakápolás.


Finanszírozás

  • Szerződésünk van a Megyei Egészségbiztosítási Pénztárral.


Létszám

  • 5 fő szakápoló, 2 fő gyógytornász, 1 fő fizikótherápiás asszisztens

Ellátási terület 

  • Kiskunhalas ,Imrehegy,Bócsa, Harkakötőny, Csólyospálos, Kömpöc, Tázlár, Zsana Pirtó, Kecel, Kiskunmajsa, Balotaszállás, Kelebia, Kisszállás, Kunfehértó, Kaskantyú.

Ellátásra jogosult lakosságszám

  • 44 087 fő


Havonta ellátott betegek létszáma

  • 30-40 fő

 

Szervezetünk

 

Központi iroda

Bács-Kiskun megye

Győr-Moson-Sopron megye

Hajdú-Bihar megye

Veszprém megye

Zala megye


Ápolások