Egyénre szabjuk a szolgáltatásainkat

Hivatástudat, szakértelem, segítőkészség, színvonalas szolgáltatás, minőség és megbízhatóság – ezek mentén működik a Harris Egészségügyi Szolgálat Magyarországon már több mint két évtizede.

A Harris kiváló színvonalú és korszerű házi betegellátó szervezet, az egészségbiztosítási pénztár szerződött partnereként nyújt ellátást az otthoni szakápolás igénybevételére jogosultaknak. A szervezet tevékenységének egyik kiemelt célja, hogy a kórházban eltöltött időt a lehetőségekhez mérten lerövidítse, így a beteg humánus, szakszerű, személyre szabott ápolásban részesülhet, és saját otthonának kényelmében kezdheti meg a lábadozást és a rehabilitációt. 

Napjainkban a rehabilitációnak hatalmas jelentősége van a gyógyítás folyamatában, a betegek önállóvá és keresőképessé tétele a legritkábban valósul meg kórházi kezelésük befejezéséig. Az otthoni szakápolás a beteg egyéni igényeinek és szükségleteinek figyelembevételével nem csupán a beteg testi, hanem a lelki és szociális igényeire is kiterjed betegsége alatt. A Harris Egészségügyi Szolgálat szakápolói, gyógytornászai, logopédusai és fizikoterápiás asszisztensei többéves szakmai gyakorlattal, garantáltan a legjobb ellátásban részesítik a szakápolásban részt vevő betegeiket.